Det har vært et annerledes år for de fleste og jeg håper du har kommet deg helskinnet gjennom. Året går inn i historien som både krevende og lærerikt – og lite ante vi hva som var i vente.

BYGG i TRE og min arbeidshverdag som tredriver handler om møter med mennesker og dette året har vist meg hvor høyt jeg verdsetter dette og hvor lærerikt og gøy det er å treffe byggherrer, rådgivere, arkitekter, entrepenører og ikke minst alle tredriverene i de andre fylkene. På tross av pandemien har jeg alikevel møtt mange kunnskapsrike folk – for det meste digitalt.
 
Digital kommunikasjon har for BYGG i TRE blitt både nødvendig og viktig og jeg må si at læringskurven ble bratt i mars. Det har vært et innholdsrikt år med noen fysiske kurs, samlinger og befaringer, samt masse webinarer og zoommøter.
 
I samarbeid med dere har «treåret» faktisk blitt ganske så bra♻️?Det har vært mye å glede seg over knyttet til utviklingen av bærekraftig byggeri. Det satses i mange sammenhenger, det investeres og utvikles nye prosjekter og produkter. Flere og flere utbyggere og entreprenører får økt erfaring og ser at tre er et konkurransedyktig alternativ – gjerne også i kombinasjon med andre materialer.
 
Jeg vil takke mine samarbeidspartnere og andre flinke, hyggelige folk for alle gøye oppdrag, lærerike samtaler og ikke minst dialog rundt spennende prosjekter. Håper vi ses i 2021