Endelig blir det studietur til spennende treprosjekter på Østlandet.

Dag 1: Oppmøte kl 10.15 på Gardermoen. Felles buss videre. Vi besøker The Plus, verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk på Magnor samt byggeprosjekter i Kongsvingerområdet. På ettermiddagen skal vi til topps i Mjøstårnet og blir det fagseminar med Woodcon, Splitkon og Massivtre i Woodcon sine lokaler i Mjøstårnet. Her blir det også middag og sosialt samvær på kvelden. Overnatting på Wood Hotell, Mjøstårnet.

Dag 2: Fabrikkbesøk Splitkon og besøk på byggeprosjekter i Osloområdet. Ankomst Gardermoen slik at de som kommer med fly fra Kristiansand rekker dette kl 19.40

Se vedlegg for fullstendig program og informasjon.

.

.

Tid 18. og 19. oktober.
StedStart og slutt på Gardermoen, overnatting i Mjøstårnet
For hvemMedlemmer av BYGG i TRE og Tre på Agder, samt byggherrer, arkitekter, entrepenører, rådgivere mfl som ønsker å øke kunnskapen om trebyggeri. Gjelder for aktører i Telemark, Agder, Vestfold og Buskerud. 14 plasser.
ArrangørBYGG i TRE, Tre på Agder og KL-tre nettverket
PrisTransport tur og retur Gardermoen, samt overnatting (1088 kr pr enkeltrom) betales av den enkelte. Resten dekkes av arrangørene.
PåmeldingSnarest, til Tredriver kristin.vedum@silvaconsult.no, tlf 93259472

.

Dette blir lærerikt og moro! Håper du eller noen fra din virksomhet har tid og anledning til å bli å få mer kunnskap om bærekraftig og industrielt trebyggeri.

Vi gleder oss!

.

Med hilsen

Tredriver, Kristin Vedum