«Det blir første gang massivtre benyttes i et slikt omfang i Kristiansand, så prosjektet er en viktig pilot for bruk av tre i store byggeprosjekter for kommunen, sier Svein Kvam, regionleder for prosjektutvikling i Kruse Smith» Fædrelandsvennen 1. juni 2020.

Tredriveren i Agder, sammen med Kruse Smith og Kristiansand Eiendom, inviterer til informasjon og byggeplassbefaring på tilbygget til Havlimyra skole i Kristiansand.

Tid Onsdag 4. november kl 1300
StedHavliveien 8, Kristiansand
Påmelding er nødvendig, se lenke for påmelding under

Tilbygget på Havlimyra skal romme 15 arbeidsplasser og 180 elever. Det er tegnet av Trollvegg Arkitektstudio og måler 1400 kvadratmeter over to etasjer. Monteringen av elementer i krysslimt er i full gang og vi får se en byggeplass i full drift.

Vi møtes på byggeplassen, Havliveien 8, og får informasjon (ute) av Morten Hallvard Stensrud, prosjektleder i Kristiansand Eiendom og Trond Stupstad, teknisk direktør i Kruse Smith. Kontrakten er en samspillsentreprise. Dette med mer info om prosessen, fordeler, utfordringer som byggherren og entrepenøren har møtt er noe av det vi får høre mer om.

VELKOMMEN!!


Personlig verneutstyr: Alle må ta med hjelm, synlighetsvest og vernesko. Vi gjør oppmerksom på at de som ikke stiller med komplett PVU ikke dessverre ikke får delta på befaringen.

Velkommen!

Befaringen gjennomføres iht smittevernsregler anbefalt av FHI slik at det blir tatt nødvendlige smittevernshensyn. Ved endret smittesituasjon kan befaringen bli avlyst eller endret. I påmeldingen spør vi etter e-postadresse og mobilnummer mht varsling og ev. sporing dersom det oppstår smitteutbrudd.

Spørsmål?

Kontakt Kristin Vedum, kristin.vedum@silvaconsult.no, tlf 93259472