Nå har du mulighet til å besøke Edvardsløkka Omsorgssenter i Kongsberg. Sammen med kommunen og Kongsberg Kommunale Eiendom inviterer vi offentlige byggherrer i Buskerud, Vestfold Telemark og Agder til informasjon og befaring.

.

Tid Mandag 25. oktober kl 11 – ca 14
StedGrand Hotell Kongsberg, Chr. Augustsgt. 2
PåmeldingGratis, men påmelding nødvendig HER
.

Vi møtes kl 11 for informasjon om prosjektet ved Hallvard Benum, teknisk prosjektleder og Brynjar Henriksen konst. Daglig leder/Eiendomsdirektør, begge fra Kongsberg Kommunale Eiendom. Deretter blir det lunch og omvisning på Edvardsløkka.

.

Edvardsløkka Omsorgssenter i Kongsberg er nylig ferdigstilt og etter jul flytter beboerne inn. Edvardsløkka er i trinn på 5 omsorgstrappen og inneholder 48 omsorgsboliger med sykehjemstandard, gode oppholdsrom, dagaktivitetssenter, kafe og bibliotek. I tillegg inneholder bygget fylkets tannhelsetjeneste og produksjonskjøkken for helse og omsorg i hele Kongsberg kommune.

Prosjektet ble et kompakt passivhus, prosjektert og bygget som plusshus i massivtre. Det er de første omsorgsboligene som bygget som plusshus i Norge, dvs som produserer mer energi enn det forbruker. Strømproduksjon fra solceller på taket samt behovsreduksjon, høyeffektiv termisk energi, høyeffektive solceller samt optimal tuning og drift er tiltak for å klare kravet til plusshus.

Totalt areal er på 5500m2 BTA og er en investering på rundt 250 mill nok. Entreprenør: Skanska.

«Det har blitt et fint prosjekt, med en effektiv og fleksibel planløsning, Grepet med stuene liggende mot hagen fungerer godt. Det er gode beboerrom med synlig massivtre og lune farger. En «offentlig» innvendig gate i 1.etasje som går fra nord til sør vil binde sammen bygget med fremtidig torg og andre bygninger»

Arkitekt Kaja Dahl, Bølgeblikk Arkitekter AS.

.

.

Velkommen!

Spørsmål? Ta kontakt med Tredriveren/BYGG i TRE, Kristin Vedum

Tlf 93259472, kristin.vedum@silvaconsult.no